Over mij

Een fijn leesbare tekst maken, een evenement dat staat als een huis en een campagne die écht aansluit op de doelgroep dat is het doel! Aangenaam: Kristel van Veen. Met ruime ervaring in journalistiek, marketing en communicatie vond ik het in 2018 tijd om voor mezelf te beginnen. Ik houd van de afwisseling tussen plannen maken, teksten schrijven, organiseren en de handen uit de mouwen steken. Ik ben een aanpakker en houd niet van te lang mitsen en maren afwegen. Wil je meer weten over mijn opleidingen en ervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn-pagina of neem contact met me op.
Terug naar werk

In the pocket!

04 mei 2018Door ivoenkristel@planet.nl

Zo’n zeven maanden geleden startte ik aan de opleiding tot Executive Communicatieproffesional bij Van der Hilst Communicatie, oftewel de D-opleiding of ‘the champions league van het vak’. En dat heb ik geweten. Wat een enerverende periode was dit. Inspirerende sprekers, veel vakliteratuur, een heerlijke groep klasgenoten, een fijne intervisiegroep en evenzofijne mentor.
Soms een pittige combinatie met mijn zzp-klussen, gezin en sociaal leven.
Na het afronden van drie individuele opdrachten en een groepsopdracht mocht ik vandaag dan eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen. Wat ben ik blij en trots. En toch ook wel wat weemoedig omdat het er nu op zit.
Twee maanden geleden brak ik mijn rechterschouder. Extra fijn om dan nu met die herstellende arm een handtekening onder mijn diploma te zetten!