Over mij

Een fijn leesbare tekst maken, een evenement dat staat als een huis en een campagne die écht aansluit op de doelgroep dat is het doel! Aangenaam: Kristel van Veen. Met ruime ervaring in journalistiek, marketing en communicatie vond ik het in 2018 tijd om voor mezelf te beginnen. Ik houd van de afwisseling tussen plannen maken, teksten schrijven, organiseren en de handen uit de mouwen steken. Ik ben een aanpakker en houd niet van te lang mitsen en maren afwegen. Wil je meer weten over mijn opleidingen en ervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn-pagina of neem contact met me op.
Terug naar werk

Interim communicatiespecialist bij ForFarmers

04 mei 2018Door Michael Doorneweerd

Vanaf half juli 2018 kon ik aan de slag bij ForFarmers als interim communicatiespecialist varkenshouderij. Ik verving de communicatiespecialist tijdens haar zwangerschapsverlof. En wat mocht ik veel mooie dingen doen! Het grootste deel van mijn tijd werkte ik aan de introductie van een nieuw vleesvarkensvoer. Ik liet een animatie en ambassadeursvideo maken en ik schreef de brochure. Ik adviseerde over de assortimentsleaflet, de advertentie en de banner en schreef het persbericht. En ik organiseerde het interne introductie-evenement voor de adviseurs. Veel takken van het communicatievak kwamen samen in deze klus.

Daarnaast organiseerde ik drie bijeenkomsten voor varkenshouders en was ik verantwoordelijk voor de perscontacten, website en social media vanuit de sector varkenshouderij en ik hielp mee tijdens de Ladiesday en de Young Farmers Day.