Over mij

Een fijn leesbare tekst maken, een evenement dat staat als een huis en een campagne die écht aansluit op de doelgroep dat is het doel! Aangenaam: Kristel van Veen. Met ruime ervaring in journalistiek, marketing en communicatie vond ik het in 2018 tijd om voor mezelf te beginnen. Ik houd van de afwisseling tussen plannen maken, teksten schrijven, organiseren en de handen uit de mouwen steken. Ik ben een aanpakker en houd niet van te lang mitsen en maren afwegen. Wil je meer weten over mijn opleidingen en ervaring? Bekijk dan mijn LinkedIn-pagina of neem contact met me op.

Werk

Zo breed als mijn aangeboden diensten zijn, zo gevarieerd zijn ook de klussen die ik tot nu toe deed. Van interim communicatieadviseur in de varkenshouderij tot de introductie van een nieuw grasras. En tussendoor de journalistieke producties. 

In the pocket!

9 april 2024

Zo’n zeven maanden geleden startte ik aan de opleiding tot Executive Communicatieproffesional bij Van der Hilst Communicatie, oftewel de D-opleiding of ‘the champions league van het vak’. En dat heb ik geweten. Wat een enerverende periode was dit. Inspirerende sprekers, veel vakliteratuur, een heerlijke groep klasgenoten, een fijne intervisiegroep en evenzofijne mentor. Soms een pittige

Lees deze tekst

Nieuwe Voertaal voor ForFarmers

27 februari 2024

Tijdens de interim-klus bij ForFarmers in 2023 dacht ik mee over de vernieuwing van het magazine Voertaal dat alle herkauwerklanten thuisgestuurd krijgen. Met het redactieteam bedachten we een concept, artikelen en inhoud. Na mijn interim-periode mocht ik als freelancer nog enkele artikelen schrijven en filmpjes maken voor een interactief artikel.  

Lees deze tekst

Strategie uitwerken voor Schothorst Feed Research

10 februari 2024

Eind januari zat de interim-klus bij Schothorst Feed Research er alweer op. Na de interim-opdracht werd ik gevraagd om een communicatiestrategie uit te werken.

Lees deze tekst